На твое място щях да върна летвите и да изчакам сгода за да си намеря читави шини на разумна цена. Предполагам не е ударил тъпанът точно в това време да отваряш задните стъкла.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за ЕЛ стъкла на 159
Collapse
X
-
Ама да, ама не е лято.Зима е.
Вали дъжд, сняг, студено е навън ...
И аз съм бил в това положение, макар и месец.
Не зная защо се навиваш на втора употреба електронни части.Купувай нови.Ако само нещо като проста метална шина разбирам.Ама за съжаление от моите проучвания за авточасти, втората употреба автоджамбазите ги продават по-скъпо отколкото са нови в магазина.
Вече започвам да ти съчувствам ...
Търсих моята поръчка, за паркинг сензор поне работи, ама нещо скапаният Ebay не дава да видиш за повече от 3 години назад поръчките, та да дам линк към търговеца и сензора който купих от него.Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 16:23.Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНа твое място щях да върна летвите и да изчакам сгода за да си намеря читави шини на разумна цена. Предполагам не е ударил тъпанът точно в това време да отваряш задните стъкла.
Пластмаси са, всяко разглабяне крие риск да счупиш нещо.Ex ALFA 156 1.8TS
Now ALFA 159 1.9JTDm
"How hard can it be?" - Въпрос, който си задавам преди да подхвана нещо.
Comment
-
Аз съм до тук в тази тази тема,благодаря за насоките от всеки.
Голяма борба беше, основно да нахлузя стъклото в водача, но вече съм с работещи задни стъкла.
Цялото удоволствие ми струваше около 90лв всичко, от едната страна намерих само шината, за другата взех със счупен водач и си ги рециклирах. Може да не ги ползвам никога, но поне знам че работят..
Корите ги свалям и слагам за норматив вече.Ex ALFA 156 1.8TS
Now ALFA 159 1.9JTDm
"How hard can it be?" - Въпрос, който си задавам преди да подхвана нещо.
Comment
Comment