Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за ЕЛ стъкла на 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На твое място щях да върна летвите и да изчакам сгода за да си намеря читави шини на разумна цена. Предполагам не е ударил тъпанът точно в това време да отваряш задните стъкла.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Ама да, ама не е лято.Зима е.

Вали дъжд, сняг, студено е навън ...

И аз съм бил в това положение, макар и месец.

Не зная защо се навиваш на втора употреба електронни части.Купувай нови.Ако само нещо като проста метална шина разбирам.Ама за съжаление от моите проучвания за авточасти, втората употреба автоджамбазите ги продават по-скъпо отколкото са нови в магазина.

Вече започвам да ти съчувствам ...

Търсих моята поръчка, за паркинг сензор поне работи, ама нещо скапаният Ebay не дава да видиш за повече от 3 години назад поръчките, та да дам линк към търговеца и сензора който купих от него.
      Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 16:23.
      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        На твое място щях да върна летвите и да изчакам сгода за да си намеря читави шини на разумна цена. Предполагам не е ударил тъпанът точно в това време да отваряш задните стъкла.
        Летвите си стоят, едното стъкло пропадаше, затова нямаше как, искаше ми се просто да не се налага сглабяне и разглабяне по няколко пъти,но няма как.
        Пластмаси са, всяко разглабяне крие риск да счупиш нещо.
        Ex ALFA 156 1.8TS
        Now ALFA 159 1.9JTDm
        "How hard can it be?" - Въпрос, който си задавам преди да подхвана нещо.

Comment

Аз съм до тук в тази тази тема,благодаря за насоките от всеки.
          Голяма борба беше, основно да нахлузя стъклото в водача, но вече съм с работещи задни стъкла.
          Цялото удоволствие ми струваше около 90лв всичко, от едната страна намерих само шината, за другата взех със счупен водач и си ги рециклирах. Може да не ги ползвам никога, но поне знам че работят..
          Корите ги свалям и слагам за норматив вече.
          Ex ALFA 156 1.8TS
          Now ALFA 159 1.9JTDm
          "How hard can it be?" - Въпрос, който си задавам преди да подхвана нещо.

Comment

Working...
          X